Концерт

дата: 
Thu, 2017-03-02 18:00

Концерт,
посветен на 3 март

 

Диригент Георги Патриков

 

Солисти:  Иво Йорданов, баритон   Момчил Пандев, виолончело

 

В.Стоянов  Празнична увертюра

Бородин   “Княз Игор”, ария на княз Игор

В.Стоянов  “Хитър Петър”, ария на Хитър Петър

Чайковски  Pezzo Capriccioso

Бизе  “Кармен”, куплети на тореадора

Рахманинов  “Алеко”, каватина на Ал